Rijschool regio Zevenbergen

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Zevenbergen hoef je niet verder te zoeken! Soerin Rij-opleidingen is namelijk een toonaangevende rijschool in de regio en dat is niet voor niets! Graag vertellen wij jou meer over onze werkwijze. Lees dus zeker even verder.

7 dagen per week rijles

Een groot voordeel van rijlessen bij onze rijschool in Zevenbergen, is het feit dat je iedere dag les kunt volgen. Je kunt bij ons 7 dag per week terecht voor rijles, tussen 08.00u en 21.00. Tevens heb je altijd een vaste instructeur en een vaste lesauto. Hierdoor weet de instructeur altijd hoe het gaat en wat eventuele verbeterpunten zijn. Dit betekent dus altijd een doelgerichte aanpak waardoor jij op een prettige en snelle manier je rijbewijs kunt halen. Wil je snel je rijbewijs halen? Dan kun je kiezen voor onze spoedcursus met examen garantie. Hierbij betaal je een vaste prijs voor een vast aantal lessen waarbij je binnen drie maanden je rijbewijs kunt halen! Zak je onverhoopt toch? Dan vergoeden wij het herexamen.

Rijschool ZevenbergenFaal- en rijangst begeleiding

Heb je last van faalangst? Dan is de kans groot dat je dit ook met rijlessen zult ervaren. Dit geldt ook wanneer je ADHD of autisme hebt; dit kan soms zorgen voor een lastige rijles. Onze instructeurs weten daar echter goed mee om te gaan en kunnen je helpen om je angsten te overbruggen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij zeker dat ook jij je rijbewijs op een fijne manier kunt halen! Schrijf je dus nu in op onze website, dan zien we jou snel terug achter het stuur.