Diensten

Diensten


Soerin Rij-opleidingen is een toonaangevende rijschool in de regio Etten-Leur, Breda en Roosendaal. Op deze pagina zijn de diensten terug te lezen.

Rijbewijs

Op dit moment van schrijven bieden wij enkel autorijles (rijbewijs B) aan. Mogelijk dat wij in de toekomst ook rijbewijs A (motor) en AM (brommer) aanbieden. Houd deze pagina dus goed in de gaten.

7  dagen per week lessen

Bij Soerin Rij-opleidingen kun je 7 dagen per week terecht voor rijles, tussen 08:00 en 21:00.

Faal- en rijangst begeleiding

Er zijn verschillende soorten angst. Bijvoorbeeld angst als toestand (faalangst) en angst als karaktereigenschap (rijangst). Als je last hebt van faalangst zak je keer op keer voor je rijexamen. Dit is zonde en daarom helpt Soerin Rij-opleidingen je om je faalangst te overbruggen.

ADHD en autisme

ADHD of autisme? Dit kan soms zorgen voor een lastige rijles. Geen zorgen, Soerin Rij-opleidingen kan jou hierin perfect helpen.

Opfriscursussen

Al een tijdje niet meer gereden, de snelweg niet meer opdurven, moeite met parkeren of moeite met het lezen van borden? Dat klinkt alsof je baat hebt bij een opfriscursus. Soerin Rij-opleidingen biedt ook opfriscursussen aan zodat jij weer zelfverzekerd de weg op gaat!

Vaste lesauto en vaste rijinstructeur

Je lest bij Soerin Rij-opleidingen gedurende je hele opleidingstraject in hetzelfde voertuig en je krijgt gedurende deze periode les van dezelfde persoon.

Betaling

Betaling kan zowel contant als per factuur worden voldaan. Betalen in termijnen behoort ook tot de mogelijkheden.

909ea67528f53f8d79848529bfa01a72